Havrekakor med russin

Min barndoms kakor som gör mig nördigt nostalgisk. Vet inte mer vad jag ska skriva om dem. Gör dem. Ät dem.

Havrekakor blir ca 40 st
3 dl havregryn
125 g margarin
1,5 dl socker
1,5 dl russin
2 dl vetemjöl
1 tsk hjorthornssalt
3 msk vatten

1. Smält margarinet och häll det över havregrynen i en skål.
2. Blanda sedan i allt annat.
3. Klicka ut små kakor på en smord plåt.
4. Grädda 8-10 minuter i 175 grader.

Det här inlägget postades i Kakor och Godis, Skandinavien. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Havrekakor med russin

  1. Eva Holmgaard skriver:

    Tycker också att de är goda – antagligen därför de ofta bakades// Mamma

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.