Grapefrukt- och äppeljuice

För att återigen prova något nytt gjorde jag juice på en frukt jag egentligen inte alls gillar: grapefrukt. Med trevligt besök som uppskattar grapefrukt så letade jag upp ett recept ur samma bok som gårdagens inlägg och började mata ner frukt i juicern. Det blev fortfarande lite för beskt för min smak, men med lite mer ingefära och ett äpple av lite sötare karaktär skulle jag nog kunna säga att jag hittat ett bra sätt att få i mej grapefrukt utan att känna allt för mycket smak av den 🙂

Grapefrukt- och äppeljuice

Grapefrukt- och äppeljuice
1 grapefrukt (utan skal)
1 äpple (helst av söt karaktär)
2 cm färsk ingefära
2 morötter

Om Rebekka

Sjuksköterska med nutritionsintresse som försöker hålla koll på både näringsvärde och smak. Vegan sedan 2002. Jag nås via mejl på rebekka [at] veganedge [punkt] se
Det här inlägget postades i Dryck, Glutenfritt, Juicing. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.