Tomatjuice

Jag kan villigt erkänna att jag inte är nån större fan av tomatbaserade juice, men en måste ju prova lite nya saker ibland och testa sina smaklökar, eller hur? Hittade det här receptet i min norska juicing-book och skred till verket. Inte direkt min personliga favorit, men för att vara en tomatjuice var den okej, speciellt med cayennepepparn.

2013-05-xx Tomatjuice

Tomatjuice
2 stora tomater
1/2 selleristång
2 cm gurka
1/3 citron
1 morot
ett stänk cayennepeppar.

Kör alla grönsaker i råsaftcentrifugen och blanda därefter i cayennepepparen.

Om Rebekka

Sjuksköterska med nutritionsintresse som försöker hålla koll på både näringsvärde och smak. Vegan sedan 2002. Jag nås via mejl på rebekka [at] veganedge [punkt] se
Det här inlägget postades i Dryck, Glutenfritt, Juicing. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.