Snickerskaka

Den ultimata sockersugsdämparen! Blir du inte mättad av den här kakan så vet jag inte vad. Gudomligt god och kräver ingen större ansträngning att göra 😀

Snickerskaka 15 bitar
1 burk jordnötssmör
2 dl sirap
1 dl socker
1 msk vaniljsocker
8 dl krossade cornflakes
1 kaka mörk choklad

1. Smält jordnötssmör, sirap och socker i en kastrull.
2. Blanda i cornflakes och vaniljsocker.
3. Häll över allt i en smord form.
4. Smält chokladen och häll över kakan. Ställ kallt så chokladen stelnar, skär sedan i små bitar.

Receptet är från ”Veganska Julrecept” av Staffan Melin.

Det här inlägget postades i Glutenfritt, Kakor och Godis, USA. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.