Varm choklad

Varm choklad är alltid gott oavsett om det är lite kyligt ute eller inte. Vi har druckit det både till frukost och till mellis idag, det är ju trots allt söndag och då får man ju lyxa till det lite 😉
När jag gör varm choklad använder jag alltid kakao av hög kvalitet, antingen raw eller Kung Markattas. Jag tycker det är en enorm skillnad smakmässigt. Med raw kakao blir chokladsmaken mycket mera framträdande och fyllig. Finns att beställa från olika nätbutiker som säljer raw food, eller att köpa på t ex Goodstore och Gryningen på söder.

Varm choklad 2 koppar
4 dl sojamjölk
3 msk rårörssocker
2,5 msk kakao raw

1. Vispa ihop mjölk, socker och kakao. Värm under omrörning så att rårörssockret löser upp sig ordentligt.

Det här inlägget postades i Dryck. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.